trolmen säsong 34

februari 13, 2008

img.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.pngimg.png

Säsongen slutar med en andraplats, återigen med en förlust på Odla Litet (2007-12-09 trolmen-Lillgumhamn FC 1-2). Coach Crãciun hoppades innan sista matchen på en tredjeplats, men icke! Den spelande coachens skadeproblem anses vara en av orsakerna till den fiaskoartade säsongen.

-Next season we must win more close games, är hans kommentar från sjuksängen.

Odla Litet byggdes ut till 60000 platser, Crãciun blev meste kapten och Voinea meste spelare. Alberto Radaelli vann interna skytteligan, och Hasse Hörnhult är säsongens bäste spelare för andra säsongen i rad. 16 matcher var han bäst i laget, rekord! Håll till godo:

Interna skytteligan:

rada.jpg

Alberto Radaelli  12 
César Ibáñez  10 
Johnny Lif  8 
Grégory Lefèvre  6 
Mattias Christiansson  6
Max Honores  4 
Gildas Chivot  4 
Dominique Cosset  3 
Anders Ingelsten  3 
Andreas Karlsson  2 
Bengt Holtenquist  2 
Florentin Crãciun  2 
Dan Voinea  2 
Davide Oppliger  2 
Stanislav Ushkalov  2
Hasse Hörnhult  2 
Karol Kauf  1 
Alexander Banev  1

Bäste spelare:

Hasse Hörnhult  16 
Anders Ingelsten  2 
Melker Eriksson  1

lilmen säsong 34

februari 4, 2008

lil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.pnglil.png

Guldet försvarades!

Men precis som första säsongen så är tabellen borta… Nåja, Fredrik Pilin var lagets hjälte, efter att Andreas Karlsson blev uppflyttad efter bara två matcher. Andreas gjorde sammanlagt 33 mål för lilmen, ett rekord som nog kommer stå sej ett tag! Pilin gjorde dock 7,5 stjärnor som forward och tangerade Karlssons rekord – dessutom gjorde Pilin 7,5 på mitten! Nu har han flyttats upp och spås en lysande framtid. I övrigt så var det tunnsått med träningsmatcher mot kända storlags ungdomar, förutom Costa Ricas serievinnare (ta i trä)-Alberto- som besökte Odla 2 och SLOG oss!? Men lilmen slog Zidanes juniorer på deras hemmaplan i Småland. Äntligen!

pilin.jpg

Interna skytteligan:

Pilin 13
Strömby 10
Lolas 9
Yngvesson 8
Karlsson 5
Johansson 5
Olsson 5
Klintér 4
Jespersson 4
Hysjö 3
Vinblom 3
Isdahl 3
H.Persson 3
Poeten 3
Hård 2
Hammarner 1

Bäste spelare:

Pilin 10
Karlsson 2
Yngvesson 1